19. juli 2019.

Kære foreningsmedlemmer i Kalaaliaraq Nordsjælland.

 

Foreningen kan nu invitere på en spændende sommerudflugt til Kullen i Sverige

                                   Søndag den 18. august 2019

Du starter med at købe en tur/retur billet til overfarten. 

Vi mødes ved Sundbussens terminal over for Helsingør station Kl. 10:00, herefter sejler vi alle samlet til Helsingborg, hvor vores bus venter lige uden for. Velankommen til Sverige kører vi derefter ad den smukke kystvej mod nord til Kullen.

Undervejs gør vi ophold for at spise frokost på Krapperup Slot i Nyhamnsläge. Det er en gammel Herregård, som går helt tilbage til 1500-tallet og gamle danske og svenske adelsslægter. Her er der en Café i slotsgården og her spiser vi frokost. Herefter kan man spadsere lidt i den skønne slotspark indtil vi mødes ved bussen igen og fortsætter turen til Kullen.

Her er der en pragtfuld udsigt ud over Kattegat fra klippen og flere ting at besigtige, såsom en klippehule mm. Hele sceneriet giver mindelser om det grønlandske landskab, som mange sikkert vil nyde i fulde drag.

Herefter går turen til den lille havneby Mølle, med en dejlig lystbådehavn og mange spændende restauranter og cafeer. Vi skal her besøge Mølle krukmakeri og café, hvor vi indtager eftermiddagskaffen og kage. Et interessant sted med keramikværksted og salg.

Efter en begivenhedsrig dag sætter vi kursen hjemad i det dejlige svenske landskab og er tilbage i Helsingborg ved Sundbusterminalen kl. 17:00 og videre med færgen til Helsingør.

For denne skønne tur med mad og kaffe inkluderet, er prisen kun kr. 200,00, dog er drikkevarer på egen regning.

Foreningen håber på stor tilslutning på denne spændende skovtur til Kullen.

Tilmeldingsfristen er senest søndag den 11. august 2019 enten på Facebook eller på telefon til Jette Mercuri 28 92 97 75 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Kalaaliaraq i Nordsjælland                         

 

HUSK BILLEDE-LEGITIMATION

(Det kan være pas eller kørekort)


Kalaaliaraq, email: kontakt@kalaaliaraq.dk
CVR: 37666564, Arbejdernes Landsbank, reg.nr.: 5357, kontonr.: 0000246634, MobilePay: 69 949
www.kalaaliaraq.dk, Facebook: kalaaliaraq nordsjælland